فخرالدین مخبری
فخرالدین مخبری یکی از برجسته ترین هنرمندان رئالیسم معاصر ایران شناخته میشود. که در ۱۴ مهر ماه ۱۳۴۴ در یکی از شهرستان های تبریز (سراب) متولد شد .وی از همان دوران کودکی علاقمند به نقاشی بود و در سن ۱۹ سالگی به فراگیری این هنر نزد استاد مرتضی کاتوزیان که بزرگترین نقاش واقعگرای ایران بودند به همراه شرکت در کلاس های آزاد دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران پرداختند . ایشان برای اولین بار در ایران در سالهای ۱۳۸۳-۱۳۸۱ در برنامه آموزشی تلویزیون ملی ایران به تعلیم نقاشی به صورت زنده پرداختند.
فخرالدین مخبری بیش از ۳۰ سال به این هنر پرداخته اند. و به گفته خودشان نقاشی را برای کسب درآمد انتخاب نکرده، بلکه نقاشی یک پناهگاه روانی برايش بوده تا ناگفته های درونيشان را با زبان هنر بیان کند.
عبدالرضا رابطی
عبدالرضا رابطی ،متولد 1343 ( دزفول) مدیر و موسس گروه هنری پیشرو که بیش از ۵۰ سال در حوزه نقاشی ، خوشنویسی و حجم فعالیت دارد.
تحصیلات دانشگاهی: کارشناسی عمران
دارای مدرک ممتاز خوشنویسی
ایشان عضو رسمی کمیته موزه فانتاپیا و موزه هی گیوم گانگ در کره جنوبی ، عضو انجمن هنرمندان هلند و پرتغالداور بیش از ۲۰ رویداد ملی و بینالمللی در کشور های ،کره جنوبی ،آمریکا ، روسیه ، ایتالیا ، لهستان و ....
جز ۵ داور برتر جشنواره هنرهای تجسمی موزه تم در کره جنوبی سال ۲۰۲۲ بوده و هستند.
عبدالرضا رابطی تاکنون مدیر برگزاری بیش از ۱۵۰ رویداد هنری در ایران و کشورهای مختلفی مانند « آلمان ، ایتالیا ، آمریکا ، فنلاند ، موزه معاصر اهواز ، گالری همه و آتشزاد در تهران و بسیاری از کشورهای دیگر بوده است
آقای رابطی معتقد است؛ "هنر در هر دوره ای، حاصل بهترین هاست. بهترین بازی در کودکی ، بهترین دوست در نوجوانی ، بهترین سرمایه در جوانی و بهترین همدم در پیری"
مسعود کشمیری
مسعود کشمیری تحصیلات هنری خود را از دبیرستان آغاز کرد و در دانشگاه به ادامه و تکمیل آن پرداخت. وی از جمله هنرمندانی است که فضای کاری او در مسیری مشخص، ثابت بوده و به گفتهٔ خود، تنها مسیر تکامل را پی گرفته است.
سبک کاری او بیشتر فیگوراتیو و بین دو سبک رئال و سوررئال است؛ کشف در آثار او در همین فضای تلفیقی اتفاق میافتد. درست است که فیگورهای او در پسزمینهای تخت و در حالتی رئالگونه قرار دارند، اما او فیگورها را در حالتها، موقعیتها و اغراقهایی قرار میدهد که از فضای رئال صرف خارج میشوند. او در آثارش سعی دارد همچنان بر فضای هم عصر خود تأکید داشته باشد. مرز بین بودن و نبودن و گنگی پرترههای او نشانگر فضای معاصر اوست. چیرگی فضای فیگوراتیو در آثار او آنچنان قوی است که تنهٔ درختان هم در آثارش، معنی فیگوری انسانی دارند.در آثار او مدلها صرفاً برای بیان خصوصیات فردی حضور ندارند؛ به علت تحصیلات تکمیلی در زمینهٔ انیمیشن و علاقهٔ او به فضای فیلمها، گویی مدلها بازیگرانیاند که کشمیری آنها را کارگردانی میکند. نقاشی برای او به گفتهٔ خودش نوعی کارگردانی تصویر است؛ اینگونه که عنصر ارتباط برای او در نقاشی از داشتن علم و دانش هنری مخاطب ضروریتر است.
- متولد ۱۳۵۵ در مشهد
- فارغالتحصیل کارشناسی گرافیک از دانشگاه تهران
- فارغالتحصیل کارشناسی انیمیشن از دانشگاه هنر
- تدریس در دانشگاه تهران از سال ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۲
- تدریس در دانشکده هنر دانشگاه سمنان از سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۲
- تدریس در دانشکده هنر دانشگاه فردوسی مشهد از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۳
- تصویر سازی کتب و مجلات متعدد
- طراحی جلد برای انتشارات مختلف
- طراحی استوری برد تبلیغات تلوزیونی شرکتهای ایرانسل، سامسونگ و پارسه
- ساخت انیمیشن کوتاه با عنوان نقاش و پرنده
- دارای جوایز و تقدیرنامههای متعدد
برگزاری نمایشگاههای داخلی و بینالمللی
علیرضا روکی
طراح و نقاش - مدرس نقاشی، مدیر و موسس آموزشگاه و آتلیه نقاشی روکی( آموزش نقاشی رنگ و روغن به شیوه علمی و عملی با اصول صحیح و تکنیکهای حرفه ای)
متولد ١٣۵٢
کسب مقام اول شهرستان و استان سه سال پیاپی در دوران تحصیلات راهنمایی و دبیرستان
١٣۶٩-برگزاری اولین نمایشگاه انفرادی آبرنگ
١٣٧۴- همکاری با شرکتهای تبلیغاتی و نقاشی دیواری و پلاکارد سینما در تهران
١٣٧۶ عضویت در کارگاه نقاشان حرفه ای تهران و بدست آوردن تجربیاتی ارزشمند در زمینه تکنیکهای اصولی نقاشی رنگ و روغن
١٣٨٠- تشکیل گروه نقاشان حرفه ای در مشهد و تاسیس آموزشگاه نقاشی
برگزاری ورکشاپ های آموزشی نقاشی
شرکت در بیش از ٢٠ نمایشگاه گروهی در سطح کشور
برپایی ١٨ نمایشگاه انفرادی در مشهد، نیشابور و تهران
شرکت در جشنواره های هنرهای تجسمی
چاپ آثار موضوعی و یا پرتره هنرمند در کتب شعر شاعرانی نیشابوری
١٣٨۴ آغاز فعالیت آموزشگاه و ارائه آثار نقاشی در نیشابور
طراحی و اجرا و خلق ۶ مجموعه تابلوهای نقاشی در موضوعات مختلف
خلق پرتره مشاهیر علمی، فرهنگی از جمله : فضل ابن شاذان و شیخ عزالدین سوقندی جهت همایش علمی
رونمایی از دو تابلو در رابطه با شخصیت عطار نیشابوری در روز ملی بزرگداشت عطار نیشابوری در دانشگاه نبشابور
تصویر ساز فرهاد جمشیدی
متولد تهران در سال ۱۳۴۹
سبک هنری ایشان سورئال و فانتزی آرت(رئالیسم جادویی)
از سوابق هنری فرهاد جمشیدی کسب سه دروه مقام نخست در تصویرسازی کتابهای درسی و منتخب پیشکسوت در جشنواره فجر ۱۴۰۱ است.
آقای فرهاد جمشیدی معتقد است؛ "هنرباید در وجود انسان بوده و هنرمند نیز باید خودش باشد"
ایشان طی فعالیت هنری خود بیش از دو سال در دانشگاه پارس و در تهران مدرس طراحی و تصویرسازی بوده اند. آقای فرهاد جمشیدی بیش از پانصد کتاب و مجله تصویرسازی کرده است و در سری فعالیت های جمعی نیز میتوان به ورکشاب بزرگ برای هنرجویان و اساتید در شهر دهلی سال 2015 اشاره نمود. همچنین کتابهای او در فرانسه و روسیه ترکیه و کوبا به چاپ رسیده است.
آرش لاهیجی
آرش لاهیجی، متولد ۱۳۵۷ گیلان، دبیر آموزش و پرورش و مدرس انیمیشن و هنرهای تجسمی است. او از سال ۷۴ تا کنون بیش از ۴۰ انیمیشن، ده ها طراحی کتاب، چندین فیلم مستند تولید کرده و در جشنواره های مختلف حضور موفقی داشته است. آقای لاهیجی از سال ۸۷ با تمرکز بر نقاشی و حضور در آخرین بینال نقاشان ایران، نمایشگاه های داخلی و خارجی فراوانی برگزار کرده است.
آرش لاهیجی معتقد است؛ "زندگی رنگ است"
ولی الله گشایی
محل تولد همدان
تاریخ تولد ۱۳۲۹
نشان درجه دو هنر از وزارت ارشاد
عضو انجمن نقاشان ایران سبک: انتزاعی
ولی الله گشایی در سال 1329 متولد شد و از همان کودکی با علاقه زیاد به هنر نقاشی، وارد این عرصه شد. وی از دهه 60 کار حرفهای خود را به سبک رئال آغاز کرد. گشایی از دهه 80 به بعد بیشتر به صورت انتزاعی کار کرده ولی آبرنگ، پاستل و رنگ روغن نیز در کارهایش دیده میشود. او نمایشگاههای گروهی و انفرادی زیادی از جمله در نگارخانههای جهان نما(نیاوران)، ابراهیم نژاد، آبتین، تالار اندیشه، فرهنگستان هنر و تالار وحدت برگزار کرده و در سه دوسالانه نقاشی جهان اسلام نیز مشارکت داشته است.جمله مخصوص ایشان :
"همه نقاشی را پشت سه پایه باید آموخت".
رحیم نوه سی
رحیم نوه سی در سال( 1330 هجری شمسی) در شهرستان خوی به دنیا امد.
وی نفاشی را ازسن هفده سالگی (هجری شمسی1347) پیش استاد الک کازاریان شروع و از محضر این استاد استفاده نمود.
ایشان در سال 1351 به اتریش عزیمت کرد و در مدرسه هنر های زیبایی وین حضور یافت و پس از پایان دوره شش ساله به کسب رتبه اول نائل آمد.
آقای رحیم نوه سی یکی از مشاهیر معاصر هنر نقاشی امروز ماست که بعنوان یک رئالیست , اثاری زیبا خلق و به معرض دید عموم گذاشته است. اثار استاد به حدی دلربا و فریبنده است که گویی دارد به مناظر طبیعی طعنه می زند
برپایی نمایشگاه هایی خارجی و داخلی استاد ازآن زمان تا به امروز به اختصار در زیر امده است.
نمایشگاه های خارج از کشور
برپایی نمایشگاه هایی انفرادی به همت مدرسه هنر هایی زیبایی وین در کشور هایی فرانسه, انگلیس, المان, سویس, مجارستان و بلزیک بین سال هایی 1352 تا 1369 .
نمایشگاه هایی داخلی
_برگزاری اولین نمایشگاه انفرادی در فرهنگسرای نیاوران در سال 1365.
_حضور در سه دوره نمایشگاه دوسالانه نقاشی در سال های 74- 72- 1370
_ بر پایی نمایشگاه هایی انفرادی در موزه هنرهای معاصر تهران در سال 75-74- 73- 1372
_ برپایی نمایشگاه هایی انفرادی در گالری کمال الملک در سال هایی 75 -74- 1372
_شرکت در نمایشگاه اساتید نقاش در موزه هنر هایی معاصر سال 1379
_شرکت در نمایشگاه گروهی در گالری کمال الملک در سال 1380
برخی از آثار استاد نوه سی :
ودود مؤذن زاده
ودود مؤذن زاده اردبیلی برادرزاده رحیم و فرزند سلیم موذنزاده اردبیلی به سال قرار ۱۳۳۹ در شهر اردبیل در خانوادهای مذهبی زادهشد. به لحاظ موروثی بودن صدای خوش در خانواده مؤذنزاده اردبیلی وی نیز از این موهبت بهرهمند شد و از کودکی به فراگیری نقاشی و موسیقی مقامی در خانواده خود پرداخت.
او از نقاشان ایران میباشد که نمایشگاههای مختلفی در آمریکا، کانادا،فرانسه، جمهوری آذربایجان و در ایران در شهرهای اردبیل، تبریز، ارومیه ،رشت، انزلی برگزار گردیده است. نمایشگاهی از آثار ایشان با 135 تابلو از موضوعات اجتماعی، جاذبه های طبیعی ایران و جمهوری آذربایجان و شخصیت های فرهنگی دو کشور، با همکاری وزارت فرهنگ و موزه جمهوری آذربایجان در سال ۱۳۹۷ در باکو برگزار گردید تا به حال ۴ مجلد از نمونه آثار ایشان به چاپ رسیده است.
مهرداد جمشیدی
در سال 1349 در تهران متولد شد. او از دوران کودکی به نقاشی علاقه فراوان داشت. او فارغ التحصیل رشته گرافیک است. از سال 1369 بصورت حرفه ای تحت تعلیم بزرگترین نقاش رئالیست ایران - استاد مرتضی کاتوزیان- به نقاشی پرداخت. در سال 1377 آتلیه نقاشی خود را تاسیس کرد که در آن به تدریس نقاشی با معیارهای سنتی و کلاسیک مشغول است. او در نمایشگاه های مختلفی شرکت کرده، از آن جمله اند: نمایشگاه گروهی نقاشان آتلیه کارا در نگارخانه سبز در سال 1371 و 1377 و در کاخ سعد آباد. او همچنین در پنجمین بنیان بین المللی کاریکاتور تهران بعنوان یکی از 10 هنرمند برتر، مفتخر به دریافت جایزه شد.
ایمان ملکی
ایمان ملکی در بیستم اسفندماه 1354 در تهران متولد شد و از دوران کودکی علاقه زیادی به نقاشی داشت. از 15 سالگی فراگیری نقاشی را تحت نظر اولین و تنها معلم خود استاد مزتضی کاتوزیان - که بزرگترین نقاش واقعگرای ایران است - آغاز نمود. در سال 1374 وارد دانشگاه هنر شد و چهار سال بعد در رشته گرافیک از این دانشگاه فارغ از تحصیل شد. او در سال 1379 ازدواج کرد. در سال 1380 اقدام به تاسیس (آتلیه نقاشی آرا) و آموزش نقاشی با رعایت ارزشهای سنتی و کلاسیک این هنر نمود.
مهمترین نمایشگاه هایی که او در آنها شرکت داشته عبارتند از: نمایشگاه نقاشان واقعگرای ایران در موزه هنرهای معاصر تهران (1378) و نمایشگاه های گروهی آتلیه کارا: سال 1377 در نگارخانه سبز و 1382 در موزه هنرهای زیبای کاخ سعد آباد.
دیدگاه خود را بنویسید